Language - Sprache - Taal torsdag, 01-10-2020
Indhold
Pladsinfo
Vorupør Camping
Vesterhavsgade 93
Nr. Vorupør
7700 Thisted
Tlf +45 97938022
Mail til pladsen
Åben: 27.03. - 24.10.
LON 8° 21‘ 58,9680'
LAT 56° 57‘ 13,9680'

Kalender

Corona_anbefalinger.png 15-07-2020 - 12-10-2020
Coronavirus og forandringer her af.
Sæson 2020 på Vorupørs campingplads bliver noget helt for sig selv. Ingen kram, ingen håndtryk og ingen forsamlinger. Alt det som campinglivet ellers er bedst til, nemlig samvær og fælleskab, er sat på pause. Heldigvis er vi også gode til at respektere hinanden og passe på hinanden, og derfor kan vi godt være sammen, men hver for sig på campingpladsen. Dette er også hvad de officielle myndigheder siger. Der vil være flere ting, der er forandret, og som vi forventer, at alle er med til at overholde for at kunne have mulighed for at komme på campingpladsen.

Det kan ikke siges for mange gange, at det er vigtigt, at I overholder de regler, som sundheds myndighederne har lavet. Der vil være lavet lidt om på tingene som følge af Coronavirus.

Der er sæbe eller håndsprit på alle toiletter, der er sat håndsprit op forskellige steder, der er sat mærker på gulvet med ”Hold afstand”. Servicebygningen vil være delvist lukket mellem kl. 10 -12, hvor den vil blive gjort rent. Der vil ud over det blive tørret håndtag af løbende. Vi anbefaler, at alle selv medbringer håndsprit og er påpasselig med hygiejne. Vi anbefaler at I bruger servicebygningen så lidt som muligt og holder jer til jeres egen campingvogn.

Vi kan kun understrege, at det er utroligt vigtigt, at alle hjælper til med at overholde alle forholdsregler, da campingpladsen ellers kan blive nødsaget til at sætte yderligere restriktioner i gang eller helt må lukke ned! Hold 1 meters afstand til hinanden også ude på pladsen.

Velkommen
Kalender
Hytte udlejning
Hytter med toilet, bad og Køkken. Kan lejes hele året.
Links